Foto

Difusió i dinamització

RedIRIS ofereix serveis de difusió a les institucions afiliades i als ciutadans amb l'objectiu de mostrar els diferents serveis, activitats i projectes nacionals i internacionals que es duen a terme a RedIRIS. Entre aquests serveis destaquen l'organització d'esdeveniments i cursos de formació, com les jornades tècniques, que reuneixen anualment més de 450 representants d'institucions afiliades; els grups de treball; els fòrums de seguretat, Wi-Fi]@ i ABUSES; els cursos d'aprenentatge de GRID]@ i altres reunions específiques. RedIRIS publica també publicacions i difon notes de premsa rellevants.

 

Estem en contacte:

A fi d'establir sinergies i compartir experiències amb els responsables de comunicació de les institucions afiliades a RedIRIS, hem creat la llista de correu IRIS-PRENSA. Si pertanys a aquest col·lectiu i t'interessa formar part d'aquesta llista, pots enviar la sol·licitud al correu difusion (at) rediris.es.

A més, totes les persones interessades en conèixer les novetats sobre les activitats i serveis de RedIRIS, poden seguir-nos a: